Ми у Facebook
26.12.2012, 12:00

23 грудня Автоград у Рівному розпочав серію зимових свят [+Фото]

Радісна та щаслива дитина – мрія кожних батьків, а зимові свята – одні з найзагадковіших та найбажаніших днів, коли малеча чекає на диво. У такі прекрасні дні на пожвавлених вулицях та засніжених будинках панує атмосфера свята, серця надихаються на нові звершення й загадуються найшаленіші мрії!
Цього року Автоград продовжує чудову зимову традицію збирати найменших рівнян та забезпечувати їм казковий настрій.

23 грудня в автомобільному містечку побував ляльковий театр, різноманітні казкові герої і навіть… харизматичні хлопці Ot Vinta!

А тепер – про все по черзі.

З самого ранку в Автоград прибув дивувати Рівненський театр ляльок.










Що може бути веселішого та захоплюючого за вдалу постановку, конкурси й танці із добре знайомими героями – Дідом Морозом та Снігуронькою, Черепашкою Ніндзя, Губкою Бобом й багатьма іншими?



На спеціально запрошених дітей клієнтів Автограду чекали також багато активностей та подарунків. А наймолодші учасники свята як ніколи вподобали яскраві кульки й перевантажений ласощами «Амарок».



Перегляньте більше зображень зі свята та знайдіть себе й своїх знайомих у фотогалереї у Facebook.

По обіді на запрошення рівненського Ротарі Клубу (організація благодійників та усіх небайдужих людей, які сприяють та реалізовують різноманітні соціальні проекти) наші найулюбленіші Дід з Онукою разом з купою подарунків та рухливих ігор й конкурсів так само створювали святковий настрій понад п`ятдесятьом діткам з чотирьох спеціалізованих шкіл Рівненщини.



Захід такого формату в Автограді проводиться вперше. Адже завдяки зусиллям ротарійців вдалося зібрати більше діток з різних закладів в одному місці.



Головну радість дітлахам подарував гурт Ot Vinta! У великому дружньому колі музиканти разом з присутніми співали веселих пісень й закликали бути дружніми та згуртованими.



Перегляньте більше зображень зі свята у фотогалереї у Facebook.

Новорічні свята – це чудовий привід частіше збиратися разом!

Запрошуємо усіх дітей та їхніх батьків відвідати свято «Різдвяні колядки», яке відбудеться в Автограді у суботу, 12 січня!

Деталі за телефоном: (0362) 46-06-06.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ