Ми у Facebook
28.12.2012, 07:48

Скільки потрібно мільйонів на реконструкцію стадіону "Авангард" у Рівному

З бюджету на 2013 рік міські депутати виділили на ремонт стадіону "Авангард" 1 мільйон гривень. OGO.ua поцікавився, скільки знадобиться витратити на реконструкцію цього об’єкту.
Цього року у Тернополі відкрили реконструйований центральний міський стадіон на 15 тисяч 150 глядацьких місць. Загалом на реконструкцію міського стадіону із 2009 року було витрачено 16,5 млн грн. Кошти надходили з різних джерел – 6,5 млн грн з міського бюджету, 1 млн грн – з обласної скарбниці. Майже 9 млн грн торік виділив уряд як субвенцію на соціально-економічний розвиток регіону.

Так чи інакше, грати місцевим та навіть іноземним командам буде де. На реконструйованому стадіоні встановлено 15 150 пластикових крісел, вмонтовано 22 нових прожектори й багатофункціональне, повноколірне табло, яке може працювати в режимі прямого ефіру. Його розмір – 8 на 6 метрів. Зроблено ремонт в підтрибунних приміщеннях. Виглядає, наче добротний стадіон середнього британського клубу. Недоторканими залишилися хіба що бігові доріжки, але й їх, за словами голови обласної ради Олексія Кайди, перевстановлять.

Чи зможуть втілити такі перетворення й на рівненському "Авангарді" і скільки для цього знадобиться коштів, дізнаємося згодом. Адже, за словами депутата Олексія Губанова, наразі точної суми на ремонт цього об’єкту в обласному бюджеті не визначили, оскільки йдуть перемовини з Києвом:

- За наші два бюджети ми такий об’єкт не потягнемо.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Місто та область не можуть поділити рівненський стадіон "Авангард"
Рівненська облрада погодилася взяти у власність стадіон "Авангард"
Фірташ подарує стадіону "Авангард" борги Рівнеоблводоканалу [Фото+Відео]





На правах реклами