Ми у Facebook
24.01.2013, 14:20

На Рівненщині 80 вантажівок застрягли у заторі через ожеледицю [+Фото]

У зв’язку із сильною ожеледицею підрозділи Територіального управління МНС протягом минулої доби 5 разів надавали допомогу водіям багатотоннажних автомобілів, які не могли їхати по слизькій дорозі.
Про це порталу OGO.ua повідомили в прес-службі ТУ МНС України у Рівненській області.

Близько 11:00 на автодорозі сполученням «Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче», між селами Брищі та Нова Українка Млинівського району, внаслідок несприятливих погодних умов, сильної ожеледиці та складного рельєфу місцевості близько 30 вантажних автомобілів затрягли у заторі. Усі автомобілі відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

А вже увечері біля 21:00 між селами Грушвиця Рівненського району та Зелений Гай Дубенського району на автодорозі міжнародного значення сполученням «Київ-Чоп» виник затор, у якому застрягли близько 80 вантажівок. За допомогою спецтехніки рятувальники відбуксирували сім вантажівок та звільнили проїзд для інших транспортних засобів.

Крім того, у Рівному та Рівненському районі працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій надали допомогу водіям, відбуксирувавши два вантажні автомобілі та бензовоз, які не могли піднятися угору по слизькій дорозі.













А вчора у сніговій пастці застрягло 13 вантажівок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ