Ми у Facebook
24.01.2013, 16:19

Якими словами мешканці Рівненщини шукають інформацію в інтернеті

Щотижня мешканці західних областей, зокрема й Рівненщини, використовують у пошукових запитах до Яндекса в середньому 22 мільйони слів.
Як і жителі інших регіонів, користувачі з Рівненщині найчастіше вживають під час пошуку слова "онлайн", "завантажити", "безкоштовно", "дивитися" та "гра". Але є в запитах з кожного регіону й слова, які його мешканці використовують частіше за жителів інших місць. Такі слова й увійшли до нашого букваря.

Зазвичай до списку характерних для регіону слів потрапляють назви місцевих географічних об’єктів, організацій або сайтів. Порівняно з іншими українськими регіонами, в запитах мешканців Рівненщини набагато більше побутових слів, наприклад, "щоденник", "пісня", "юшка", "якість" чи навіть "еротика".

Пошуковий буквар Західної України

англійський
бесплатно
відео
грати
ґуґл
дивитись
еротика
європа
жінки
закритий
ивано-франковск
ігри
їсти
контакти
львів
мультфільм
новини
область
пісня
ровно
скачати
тернопіль
ужгород
фільм
хмельницкий
ціна
черновцы
шини
щоденник
юшка
якість


*Найпопулярніші слова з тих, що зустрічалися в запитах мешканців Західної України як мінімум у п’ять разів частіше, ніж у середньому. Досліджено запити з семи регіонів України. Враховувались усі вживані форми слів.

Області Західного регіону: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька область.

Дослідження підготувала аналітична група департаменту маркетингу компанії "Яндекс" (analyst@yandex-team.ru).





На правах реклами