Ми у Facebook
30.01.2013, 10:21

У Рівному з’явилася нова мода на татуаж

З кожним днем все більше рівнянок звертається до такої косметичної процедури, як татуаж. Чи шкідливо це для здоров’я? І що це за нова мода – далі у статті.
Ми, жінки, бажаємо у будь-яку пору дня і ночі виглядати на всі сто відсотків. Але прокинувшись зранку та поглянувши в дзеркало, мимоволі ловиш себе на думці, що вигляд у тебе, скажімо, не дуже. Тональний крем, пудра, тіні, туш, помада – далеко не весь перелік засобів, які допомагають нам із «сонної мухи» перетворитись у справжніх королев. Це так довго і стільки багато зусиль… Виявляється, рішення є і називається просто – татуаж.

Для тих, хто почув це слово, та з жахом уявив татуювання, даємо роз’яснення. Татуаж – це косметична процедура, за допомогою якої жінці не потрібно буде користуватись звичайною косметикою. Татуаж буває кількох видів: татуаж губ, татуаж брів, татуаж повік.



За допомогою татуажу губ жінка може на певний час змінити: колір, форму і навіть розмір губ. Якщо Ви побоюєтесь одразу ж застосовувати такі радикальні засоби, то можна зробити татуаж тільки контурів губ. Така косметична процедура дозволить зробити Ваші губи виразними і з гарним контуром + помада не буде розтікатися і губи будуть виглядати вишукано та бажано.



Татуаж брів та повік – є одним із найпопулярніших різновидів татуажу. Рівнянки охоче окреслюють контури брів та наводять яскраві стріли на очах. Це і не дивно, оскільки татуаж не змивається водою. З ним можна ходити до лазні та сауни, їздити на море або озеро. Також, неабиякою перевагою є те, що зранку не потрібно наносити макіяж, а це, звісно, відчутно економить час. І найголовніше – татуаж на тривалий термін може зекономити наші гроші на косметику.

Звичайно, зараз хтось може сказати, що татуаж – це повне втручання в шкірні покриви на обличчі, що можна занести якусь інфекцію та «наробити біди». Від незнання, можна все. Але сучасна технологія виконання цієї процедури повністю виключає таку можливість. Проводиться вона у спеціально обладнаних місцях (салонах), спеціально навченими майстрами.

Поцікавившись у рівнянок, де вони робили собі татуаж, багато хто відзначив позитивними відгуками тату-студію Олександра Тихонова “Alex Tatoo Studio”. Вже багато років майстер прикрашає тіла рівнян якісним татуюванням та татуажем.

Тому, не варто боятися, прикрашайте себе, любі рівнянки!

На правах реклами.





На правах реклами