Ми у Facebook
25.02.2013, 14:20

Росіянин намагався провезти з Польщі пістолет у паливному баку свого авто [+Фото]

У пункті пропуску для міжнародного сполучення «Ягодин», що на Волині, співробітники Держприкордонслужби натрапили на небезпечну знахідку - пістолет марки «Dessert Eagle» та 1000 набоїв до нього.
Пістолет та набої віз громадянин Росії, який в’їжджав в Україну з Польщі. На автомобілі «Фольцваген Гольф» з австрійськими номерними знаками, для проходження оформлення він обрав смугу «зелений коридор». Проте прикордонники прийняли рішення ретельніше оглянути транспортний засіб 40-річного водія, про що було подано заявку представникам митниці.





До спільного прикордонно-митного огляду залучили також службового собаку, натренованого на пошук зброї, повідомив OGO.ua помічник начальника загону – начальник прес-служби підполковник Олег Личковський.



Росіянин ретельно готувався до своєї поїздки, адже приховав небезпечне знаряддя в паливному баку. Виявили його лише за допомогою ендоскопу. Про знахідку відразу повідомили співробітників СБУ. Загалом з баку дістали 5 пластмасових банок з 1000 набоями 45 калібру та пістолет «Dessert Eagle», завернуті в поліетилен.



Наразі зброю й боєприпаси вилучено та встановлюються всі обставини правопорушення.





На правах реклами