Ми у Facebook
28.02.2013, 15:02

Прем’єра! Рівняни побачать фільм про Чапаєва, яким його ніхто не знав [+Відео]

Василь Чапаєв — символ епохи, червоний комдив, герой битв і персонаж тисяч анекдотів. Телеглядачі України побачать історію подвигів і трагедії легендарної особистості ХХ століття: з 4 березня — прем'єра серіалу «Страсті за Чапаєм» на ICTV.
Усі знають про Чапаєва, але ким він був насправді — не знає ніхто. Вперше на екрані з'явиться неоднозначний Чапай як реальна людина, як коханець, як вірний друг, життя якого більше нагадує легенду.

- Чапаєв умів і любив воювати, вибудовувати стратегії. Був щиро захоплений цим. І не секрет, що він мав шалений успіх серед жінок. Вони його цінували, але завжди кидали, тому що у Чапаєва коханкою була війна, — каже виконавець головної ролі Сергій Стрельников.



Від героя царської армії до червоного командира — довгий шлях у жорстокий час революції та громадянської війни. Любов і зрада, вірність і відвага — лише незначна частина того, що випало на долю молодого комдива Чапая, перш ніж він став легендою.

- Це історія про сувору правду епохи, повної жорстокості та смертельної ворожнечі, зламаних доль, важких втрат і трагедії великої любові, — каже режисер стрічки Сергій Щербін. — Ми покажемо Чапаєва і в любовних стосунках, і в сумнівах, і в страхах, і в якихось смішних ситуаціях. І цей образ вийшов об'ємним і реалістичним. Ми не намагалися відійти від канонів того, як зображували Василя Івановича, це вийшло саме собою.

Багато трюків на майданчику виконували самі актори. Виконавець головної ролі Сергій Стрельников блискуче тримається в сідлі. А Олександр Соколовський, він же Петько, дуже швидко навчився застрибувати в сідло, не ставлячи ногу в стремено.

Цифри зі зйомок:

140 осіб - знімальна група серіалу.

20 000 холостих набоїв було витрачено під час зйомок.

2 500 осіб - масовка батальних та інших сцен стрічки.

40 коней були задіяні в зйомках.

100 гвинтівок, 3 старовинні гармати і справжній поїзд 1910 року з оригінальним інтер'єром стали реквізитом серіалу «Cтрасті за Чапаєм».



Грандіозну всеукраїнську прем'єру 12-серійного серіалу «Страсті за Чапаєм» з 4 березня з понеділка по п'ятницю о 20:10 представить телеканал ICTV.




На правах реклами