Ми у Facebook
09.03.2013, 15:29

Інна ПОДОЛІНА. Успішний бізнес + чарівна посмішка

Директор агентства нерухомості “Кадет СВ”
До офісу агентства нерухомості “Кадет СВ” днями надійшла приємна звістка від організаторів Національного бізнес-рейтингу: агентство увійшло до “ТОП-20 підприємств-лідерів Рівненської області” серед малих підприємств і нагороджується медаллю та сертифікатом “Лідер галузі”.

Погодьтесь, справді заслужене визнання для фірми, яка була заснована два десятиліття тому і відтоді є визнаним лідером ринку серед рівненських агентств нерухомості. “Кадет СВ” зростав разом із самим ринком нерухомості у Рівному і сьогодні впевнено задає тон на цьому ринку, формує цивілізовані правила гри, готує кваліфікованих фахівців, здатних взяти на себе повний цикл обслуговування будь-якого клієнта, який потребує професійних послуг на ринку нерухомості. А керує агентством чарівна Інна Подоліна, яка успішно продовжує сімейну справу, адже засновником агентства є її чоловік Сергій, нині державний службовець.

Пані Інна завжди була в курсі справ чоловіка, і коли він, зайнявшись політикою, відійшов від управління бізнесом, впевнено взяла в свої руки штурвал сімейного бізнесу, додавши до успішної справи чисто жіночий шарм і турботу.

У кабінеті Інни Подоліної милують око квіти і домашній затишок — відчувається, що людина вкладає душу і в облаштування робочого місця, і в улюблену справу. Турботу про себе тут відчуває кожен клієнт — в агентстві якісно обслужать і молоду сім'ю, яка хоче придбати однокімнатну квартиру в панельному будинку чи “хрущовці”, і вимогливого бізнес-клієнта, який цікавиться нерухомістю за сотні тисяч доларів. Принцип обслуговування незмінний для всіх: допомогти людині купити або придбати нерухомість, отримавши повний супровід і усі необхідні консультації, від прийому документів — до оформлення покупки.

Два десятиліття формуючи правила гри на ринку нерухомості Рівного, агентство “Кадет СВ” сьогодні працює не лише на місцевому та всеукраїнському, а й на міжнародному рівні: з допомогою фахівців агентства рівняни вже купували нерухомість на Кіпрі та в Іспанії! “А нещодавно закордонні партнери запропонували нам знайти покупця на замок у Франції”, — посміхаючись, відкриває невеличку бізнесову таємницю Інна Подоліна. Спілкуючись із цією красивою, впевненою, самодостатньою жінкою, відчуваєш: і такі завдання під силу її колективу! Адже коли займаєшся тим, що подобається, у чому розумієшся, у що вкладаєш душу — успішний результат неодмінно приходить. Це доводить двадцятирічна діяльність на ринку агентства нерухомості “Кадет СВ”. І тому, завітавши до офісу Інни Подоліної, розумієш: тут нададуть справді високопрофесійні послуги. А приємним бонусом для клієнта стане сяюча посмішка пані Інни — жінки, успішної в усьому!





На правах реклами