Ми у Facebook
10.03.2013, 10:10

Людмила КУШНЕР - головний фінансист Рівненщини

Директор департаменту фінансів Рівненської облдержадміністрації
Нещодавно у головного фінансиста Рівненщини Людмили Кушнер змінилась посада: тепер вона – не начальник Головного фінансового управління, а директор департаменту фінансів облдержадміністрації. Утім, ця зміна – формальність: як і раніше, на Рівненщині навряд чи знайдеш людину, яка знає про виконання обласного бюджету більше, ніж Людмила Володимирівна.

І це знання ґрунтується не лише на її обов’язках головного фінансиста області, а й на багаторічному досвіді. Уродженка Старого Самбора на Львівщині, випускниця Рівненського "водного", дочка колишнього начальника управління Національного банку в Рівненській області Володимира Гнатуша, Людмила Кушнер до своєї нинішньої посади прийшла, пройшовши всі можливі сходинки кар'єрної драбини.

Професійний шлях Людмили Володимирівни різко контрастує з типовими “історіями успіху” нинішньої епохи, на зразок “із бізнесмена – в міністри”. Економіст, старший економіст, провідний економіст, головний економіст, заступник начальника бюджетного відділу – за цими 11 словами стоять 17 років кар'єрного росту нинішнього головного фінансиста Рівненщини. Далі була посада заступника начальника фінуправління-начальника бюджетного відділу, згодом – бюджетного управління, І зрештою – крісло начальника обласного фінуправління.

Заслужений економіст України Людмила Кушнер – поза політикою, її поважають насамперед як професіонала, і ця стабільність – лише на користь. Стабільність притаманна Людмилі Володимирівні й поза роботою: її діти також обрали фінансовий фах, за прикладом мами та дідуся, а незмінно білий колір волосся супроводжує пані Людмилу все життя – вона якось зізналась, що брюнеткою себе не уявляла й на годину, навіть відмовилася грати роль у шкільній виставі, бо вона передбачала... темну перуку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ