Ми у Facebook
10.03.2013, 15:03

Людмила ТУРОВСЬКА: Доброта і сила в одному наборі

Депутат Рівненської міськради, генеральний директор Асоціації "Компанії "Експерт Рівне"
Людмила Туровська — це жінка, яка не звикла програвати. Незрозуміло як, але їй вдається навіть, здавалось би, украй невигідну ситуацію обернути на свій тріумф.
У 2010 році виграла вибори на абсолютно програшному для неї окрузі. Принаймні так думали оточуючі. Ну а як було думати, якщо проти неї йшли тогочасний керівник міста та розкручений молодий політик від опозиції. Який зараз, до речі, став нардепом. А тоді нічого не зміг протиставити тендітній жінці. А вона з посмішкою на обличчі "зробила" всіх.

У сесійній залі Рівненської міськради позаочі її називають "залізна леді". Здавалось би, ось вона усміхається, говорить з вами по-доброму, по-материнськи. Але якщо виникає питання, щодо якого Туровська незгодна, вона відразу змінюється. Виважено, аргументовано і спокійно розіб’є у порох усі ваші доводи. "Ну що я можу зробити, у мене математичний склад розуму і до всього я підхожу зі скрупульозністю і точністю", — потім знову з посмішкою вона вже ніби виправдовується перед тим, кого тільки-но перемогла в дискусії.

Для неї не існує засторог і перешкод, якщо Туровська відчуває свою правоту, вона розпочне війну з будь-яким ворогом. Так, минулого року Людмила Валентинівна розгорнула цілу революцію всеукраїнського масштабу, коли група на чолі з народним депутатом, спробували монополізувати оціночний ринок. Tу маленьку війну, попри те, що в це мало хто вірив, вона виграла. Та ще й здобула авторитет і нові зв’язки.

До всіх своїх титулів і регалій Людмила Валентинівна Туровська тепер додала ще один: тепер вона голова Федерації роботодавців у сфері оцінки та землевпорядкування. Більше того, тепер Туровська входить до правління такої впливової організації, як Федерація роботодавців України.
Отакий-от цікавий коктейль в одній жінці...





На правах реклами