Ми у Facebook
10.03.2013, 17:00

Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО: Знову перша

Начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області
Світлана Богатирчук-Кривко спростовує відразу кілька стереотипів. Про те, що в одну річку неможливо увійти двічі — можливо. Ось уже не перший рік Світлана Кирилівна впевнено тримає лідируючі позиції в рейтингах “ОГО” — як серед найуспішніших жінок Рівненщини, так і серед найвпливовіших людей області загалом. Про те, що рід занять людина собі обирає раз на все життя, і у зрілому віці пізно, та й не варто щось змінювати — можна і варто: пропрацювавши не один рік в освіті, Світлана Кирилівна, коли напрямок політичних вітрів у коридорах міської влади дещо змінився, швидко і успішно опанувала абсолютно нову для себе справу — земельну. Тепер початок роботи Національної кадастрової системи і нові повноваження Держземагентства з розпорядженнями державними сільгоспземлями — предмет звичних щоденних турбот колишньої головної освітянки Рівного. Зрештою, хтось думає, що жінка-чиновник повинна жити лише роботою, і на хобі та сім’ю часу просто не залишається — теж не зовсім так. Світлана Богатирчук-Кривко залюбки проводить час із родиною, відвідує театри та... футбольні матчі.

Вболівальниця зі стажем, вона емоційно підтримувала українську збірну під час минулорічних матчів Євро-2012, а до того встигла побувати й на стадіонах Мілана та Мадрида!

Справжня жінка — вона завжди залишається жінкою: навіть на сайті очолюваного пані Світланою Головного управління Держземагентства у Рівненській області, окрім прес-релізів і статистичних звітів, можна побачити фото "Тунелю кохання" у Клевані з ліричним підписом: "Природа — це казка, яку треба читати серцем"...
Така вона, лідер нашого рейтингу: доводить усім своїм життям, що для справжньої успішної жінки, як в "Х-факторі" — можливо все!





На правах реклами