Ми у Facebook
12.03.2013, 15:11

ОСЬ ЯК виглядають найгарніші студенти Острозької академії! [+Фото]

Залишився один день до завершення sms-голосування в рамках чоловічого конкурсу краси, інтелекту і талантів "Пан Острозький"! Конкуренція між учасниками загострюється з кожною годиною! І поки друзі та подруги хлопців "бомбардують" нас sms, ми пропонуємо вам 20 яскравих фото конкурсантів різних років!
Нагадаємо, що у конкурсі "Пан Острозький-2013" змагаються шестеро учасників, які представляють різні факультети Острозької академії. Хлопці демонструватимуть на сцені культурно-мистецького центру свого університету не лише привабливі зовнішні дані, а й власні таланти - вокальні, танцювальні, артистичні, поетичні тощо. Адже на конкурсах краси та інтелекту, які проводять у Острозькій академії, традиційно цінують саме поєднання, гармонію зовнішності та розуму, талантів і людських якостей!

Саме таку гармонію повинен продемонструвати увечері 14 березня майбутній переможець конкурсу "Пан Острозький-2013"! А тим часом долучитись до обрання найгарнішого, найгармонійнішого, найпривабливішого студента Острозької академії маєте змогу всі ви! Адже саме таку можливість дає sms-голосування!

Перш, ніж проголосувати, - перегляньте ще раз фото конкурсантів та інформацію. про них!

ФОТО І ПРЕДСТАВЛЕННЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ "ПАН ОСТРОЗЬКИЙ-2013"

Отож, робіть свій вибір - оберіть студента, який увечері 14 березня отримає диплом у номінації "Пан "ОГО"!

ЯК ГОЛОСУВАТИ

Щоб проголосувати за претендента, який вам сподобався найбільше, наберіть 1961, прізвище учасника та відправте на номер 2051. Вартість sms - 1 грн. Кількість повідомлень - не обмежена.

А поки іде sms-голосування, пропонуємо вам переглянути 20 яскравих фото конкурсантів двох останніх років, а також декілька миттєвостей власне конкурсів "Пан Острозький" 2010 і 2011 років - аби ви краще склали уяву про конкурс та його учасників. А ті, хто спостерігав за дійствами, - пригадали атмосферу "Пана Острозького". І, знову ж таки, - віддали свій голос за найдостойнішого, на вашу думку, учасника нинішнього року!

ГОЛОСУВАТИ

Нині в sms-голосуванні лідирує студент економічного факультету Андрій Осташ. Його відрив від найближчих переслідувачів збільшується з кожним днем.



Але все може змінитись у останній момент! Прихильники Андрія повинні подбати, аби його лідерство було гарантованим, беззаперечним. А "групи підтримки" інших хлопців ще цілком зможуть втрутитись у конкурсні "розклади" - і змінити їх так, аби переміг той, хто отримає рекордну кількість sms!

Найгарніші студенти Острозької академії: ІНТРИГА ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ

Всього одна гривня за одне sms - голосування є справді доступним, народним! Кожен голос буде враховано, і кожен голос може змінити результати конкурсу - все залежить виключно від вашої активності! Нагадуємо, залишився тільки один день!

Робіть вибір! Голосуйте! Все залежить від вас!

Ціни вказані з ПДВ, без врахування ПФ.
Послуга доступна для абонентів КИЇВСТАР, Мобілич, djuice, МТС, JEANS, екотел, life, Beeline від 18 років.
Послуга надана ТМ "ОТПАД". Всі права захищені. Контент-провайдер ТОВ "Євроїнформ". м. Дніпропетровськ, вул.Малиновського,
6. Служба підтримки (056) 770-48-97.
Ліцензія ГСУ № 009503 від 12.04.2001 р. ЗАТ "КИЇВСТАР Дж.Эс.Эм."
Ліцензія ГСУ АА № 720189 від 29.12.2004 р. ЗАТ "Український Мобільний Зв'язок"
Ліцензія ГСУ АВ: № 120093 від 16.05.2006 р. ЗАТ "Українські радіосистеми"
Ліцензія НКРС АБ: № 222715 від 17.11.2005 р. ТОВ "Астеліт"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ