Ми у Facebook
12.03.2013, 18:13

Де тепер працює колишній головний освітянин Рівненщини

Іван Вєтров, який очолював управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, віднедавна - проректор і доцент.
Колишній головний освітянин Рівненщини обіймає посаду першого проректора, проректора з науково-педагогічної роботи та інформаційно-освітніх технологій, доцента кафедри управління освітою Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Цікаво, що в інституті, ректором якого з червня 2006 року є Микола Віднічук, у різний час працювали або працюють нині відразу декілька колишніх керівників обласного управління освіти різних рангів. Так, сам Микола Віднічук тривалий час виконував обов'язки начальника облуправління освіти, працював на посаді першого заступника начальника цього управління. Двоє проректорів, нинішніх колег Івана Вєтрова, також працювали в управлінні освіти і науки облдержадміністрації на керівних посадах - це Петро Ковальчук і Тетяна Гавлітіна. Зрештою, попередник Миколи Віднічука на посаді ректора обласного інституту післядипломної педагогічної освіти В'ячеслав Демченко перед своїм призначенням у РОІППО також виконував обов'язки начальника "освітянського" управління.

Микола Віднічук - педагог з 30-річним стажем

Нагадаємо, 49-річний Іван Вєтров працював начальником управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації майже вісім років - з лютого 2005 до листопада 2012 року. До того очолював Рівненську українську гімназію. У листопаді 2012 року написав заяву на звільнення.

Губернатор Рівненщини не просив Івана Вєтрова залишитись

Довідка. Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (РОІППО) – це вищий навчальний заклад III рівня акредитації, що здійснює підвищення кваліфікації педагогічних працівників області та науково-методичний супровід діяльності навчальних закладів.

ТОП-10 шкіл Рівного: ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ





На правах реклами