Ми у Facebook
14.05.2013, 12:36

У Рівному театр з Житомира покаже "Украдене щастя" під музику "Дахи Брахи" [Анонс]

14 травня на гастролі у Рівне завітає Житомирський обласний академічний музично-драматичний театр. Для дорослих покажуть "Украдене щастя", а юним глядачам - казку "Муха-Цокотуха". Виступатимуть житомиряни на сцені Рівненського обласного українського академічного музично-драматичного театру.
Виставу "Украдене щастя" за мотивами п'єси І.Франка "Украдене щастя" у постановці Житомирського академічного театру ім. І. Кочерги відрізняє гіпертрофованість даної теми. Режисер навмисне залишає поза увагою усі побутові моменти п’єси, і робить ставку, беручи до уваги лише психологію людських почуттів, емоційний стан кожного героя, їх живий оголений нерв.

Яскраве пластичне вирішення масових сцен вистави підкреслює особливість постановки, лаконічність художнього оформлення не відволікає від головного об’єкту – любовного трикутнику, де кожен захищає і виборює своє щастя.

Костюми героїв стримані і водночас відверті, музичне оформлення – влучне і неповторне, сміливе і живе, немов іще одна діюча особа на сцені, музика етно-гурту «Даха Браха».

Усе це створює особливу виставу в стилі етно-модерн. На рівнян чекає дійсно сучасний погляд на українську класику!









Нагадаємо, гастролі Житомирського театру довелося двічі переносити через карантин у Рівному.

Вартісь квитків 10-35 грн. Початок о 19.00.
Замовлення квитків: (098) 811-64-70, (066) 801-57-47.





На правах реклами