Ми у Facebook
06.04.2013, 09:00

До Рівного надійшли "Листи з Італії" [+Фото]

Шматочок італійських земель, розміщених на фотографіях, дісталися Рівного. Днями у галереї Купчинського пройшла виставка світлин італійського фотоклубу «Арно», яка мала назву "Листи з Італії".
Дане дійство було організоване в рамках проекту «Міжнародне кільце фотоклубів». Фотоклуб "Білий кролик" відіслав до своїх колег у Флоренцію власну колекція українських фото робіт, здійснивши тим самим обмін між організаціями.

Людей на презентацію прийшло чимало, хтось шукав натхнення, хтось дивився на фотографії з цікавістю, а хтось з головою поринав в задумки авторів італійських світлин.



Загалом, виставка «Листи з Італії» - це плід праці і дружби між міжнародними фотоклубами.

– У минулому році з персональною виставкою Україну відвідав президент італійського клубу «Арно» Сільвано Монкі. Ми познайомились, розпочали дружити, йому дуже сподобалася наша країна, особливо наше Полісся, Львів та Київ. Ми розпочали обмінюватися своїми колекціями, наші роботи демонструвати в Італії, його роботи у нас в країні, зокрема і у нашому місті, – розповів президент фотоклубу «Білий кролик» Олександр Купчинський.



У експозиції присутні сім жанрових ліній фото. Кожна лінія – різний автор. Представлені портрети, пейзажі, архітектурні споруди та фотографії, які передають лише переживання та внутрішній світ людини.



Наступна фотовиставка «Білого кролика» з міжнародним присмаком відбудеться у вересні цього року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини