Ми у Facebook
27.05.2013, 17:55

У Рівному поліклініка на кілька годин залишилась без світла

Неприємний сюрприз чекав на працівників та пацієнтів дитячої стоматологічної поліклініки, що на вулиці Марка Вовчка. Посеред білого дня, у п'ятницю 24 травня, медичний заклад залишився без світла.
Причина вимкнення світла – не технічна проблема, а заборгованість закладу за світло перед "Рівнеобленерго".

За попередньою інформацією, яка з'явилася ще в п'ятницю, медзаклад кошти заплатив вчасно, але затримка нібито виникла через те, що казначейство ці гроші перерахувало невчасно, тож у "Рівненобленерго" про факт оплати навіть не знали.

Щоправда? у самій стоматполіклініці інформацію про "провину" казначейства не підтвердили.

- Була затримка з оплатою, через що й відключили електропостачання, - повідомили OGO.ua у стоматполіклініці. - Звідки інформація про казначейство - не знаю. Раніше нам вдавалося без проблем знаходити порозуміння з "Рівнеобленерго", а зараз там змінилося керівництво й тому виникла така ситуація. Ніяких особливих проблем через це не виникло, але кілька годин надавати медичну допомогу ми не могли. Все обладнання працює від електрики. Взагалі дивно, що це набуло такого розголосу, адже у нас не вперше через різні проблеми вимикають світло. Краще б журналісти подивились, на якому обладнанні нам доводиться працювати та як ми дітям з важкими вадами здоров'я допомагаємо.

Світла у поліклініці не було близько 4 годин й лише після отримання гарантійного листа із підтвердженням оплати електропостачання відновили.

- Стоматологічна поліклініка не виконувала договірних зобов'язань та не надавала гарантій оплати за спожиту електроенергію, - повідомила керівник дзвінкового центру ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Валентина Олінійчук. - Саме тому електропостачання поліклініки було обмежене. Після того, як ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" отримало такі гарантії - постачання було відновлене.

Наразі дитяча стоматологічна поліклініка працює у звичному режимі.





На правах реклами