Ми у Facebook
28.05.2013, 08:22

Спека повернеться на Рівненщину з середи. Але дощі не припиняться

Найближчими днями на Рівненщині буде прохолодно та йтимуть дощі.
28-29 травня на території України очікуються короткочасні грозові дощі. Про це 27 травня під час прес-конференції в Києві повідомив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда, повідомляє НБН.

«Протягом двох найближчих днів практично в усіх регіонах за винятком півдня і сходу України пройдуть короткочасні грозові дощі, в окремих пунктах із градом і збільшенням швидкості вітру до 15-20 м/сек», – заявив пан Кульбіда.

За його словами, найнижчою температура буде в західних областях. Денна температура там досягне +13-18. А ось на півночі України температура коливатиметься в межах +19-24, на півдні та сході країни – +25-29.

До уваги водіїв: На Рівненщині дощі та грози

«Починаючи з 29 травня, слід чекати підвищення температури повітря. У західних областях температура підвищиться до +21-26 градусів, на решті території – +25-30, у південних і східних регіонах України +30-33», – додав директор Укргідрометцентру.

Крім того, Микола Кульбіда зазначив, що в цей період пройдуть невеликі дощі, які «будуть зосереджені в західних областях та будуть випадати щодня». Також, за його прогнозами, 2-4 червня погодні умови суттєво не зміняться. Погода буде сухою і спекотною, за винятком західних областей.





На правах реклами