Ми у Facebook
30.05.2013, 17:52

У Рівному перед концертом "Океану Ельзи" зламали накриття тренерських лавок? [+Фото]

Сьогодні, 30 травня, на стадіоні "Авангард" у Рівному відбудеться концерт гурту "Океан Ельзи". Поки техніки гурту монтували сцену, працівники стадіону спішно латали дірки на арені. Латали тим, що потрапило під руку.
Ще у грудні минулого року стало відомо, що "Океан Ельзи" завітає з концертом до Рівного саме 30 травня.

Щоправда, за майже півроку на напівзруйнованому стадіоні не зробили нічого, аби поліпшити, принаймні, його зовнішній вигляд.

Ні міська, ні обласна влада, яким належить "Авангард", не придумали, як залатати дірки на трибунах, які можуть бути потенційно небезпечними для відвідувачів концерту...

Зате в останній день ситуацію взялися героїчно вирішувати. Ще зранку поруч із сектором, що знаходиться за сценою, можна було помітити цілісіньке провалля, що веде у зруйновані підтрибунні приміщення.



Ближче до обіду діру залатали ніпівпрозорим листом пластику. Здавалось би, що тут поганого - це ж краще, ніж діра...



А ось що... Кожен, хто буває на "Авангарді", одразу впізнає, де цей лист взяли... Це накриття тренерських лав стадіону. Саме шмат такого листа й став у пригоді, щоб залатати діру...



Як то кажуть, no comments...

А ось про газон стадіону подбали. Його техніки гурту "ОЕ" накрили спеціальним дерев'яним настилом. Саме на цьому місці знаходитиметься 1-ша й 2-га фан-зони для найпалкіших прихильників гурту.



Нагадаємо, що концерт "Океану Ельзи" відбудеться на стадіоні "Авангард" 30 травня о 20.00.





На правах реклами