Ми у Facebook
04.06.2013, 14:10

Плавці з Рівного стали відкриттям на всеукраїнських змаганнях

Фото не є прямою ілюстрацією до матеріалу

На літньому юнацькому чемпіонаті України, який відбувся 1-3 червня в м. Курахове (Донецька область), змагалися команди українських спортивних шкіл і клубів, а також команда Білорусі.
Вікова категорія учасників - дівчата 11-12 років і юнаки 13-14 років. Всього в змаганнях брало участь близько 500 спортсменів. Першість команд визначали за результатами 18 найкращих спортсменів кожної команди в індивідуальних запливах.

Команда харківських плавців зі спеціалізованої спортивної школи з плавання «Спартак» перемогла на літньому юнацькому чемпіонаті України серед наймолодшої вікової групи. Харків'яни завоювали 1864 очки.

Друге місце - у хлопців з рівненської спортивної школи №2, які стали відкриттям цього сезону. На їх рахунку - 1709 очок. Третє місце завоювали плавці зі спеціалізованої спортивної школи «Мотор-Січ» (м. Запоріжжя), у них - 1692 очки.

«Якщо перше і третє призові місця займають спеціалізовані школи з плавання, які мають всю необхідну технічну базу для підготовки спортсменів високого рівня, то друге місце, яке завоювали хлопці зі спортивної школи м. Рівне, стало сюрпризом цього юнацького чемпіонату, - сказав віце-президент Федерації плавання Андрій Власков. - Це свідчить про те, що кожна школа України може підготувати висококласних спортсменів».

Донецький департамент у справах молоді та спорту нагородив переможців кубками, а Федерація плавання України - спортивним інвентарем, книжками та футболками.

Про це повідомили з прес-служби Федерації плавання України.





На правах реклами