Ми у Facebook
07.09.2013, 10:02

Головним комунальником Рівного стане колишній начальник міліції

Міський голова Рівного Володимир Хомко назвав ім'я людини, яка очолить управління житлово-комунального господарства міськвиконкому. Дізнайтесь біографію нового головного комунальника міста, довідайтесь, чому вибір мера зупинився саме на цій кандидатурі!
В ексклюзивному інтерв'ю телеканалу РТБ 6 вересня Володимир Хомко повідомив, що новим головним комнунальником Рівного стане В'ячеслав Бережнюк. Серед позитивних рис майбутнього начальника управління ЖКГ Рівного міський голова відзначив те, що він є економістом у сфері комунального господарства, впродовж не одного року займався саме цим колом питань, а, до того ж, має досвід роботи у правоохоронних органах, де, зокрема, займався криміналом у комунальній сфері.

Хто він, новий головний комунальник Рівного?

В'ячеславу Бережнюку – 53 роки. Він народився в с.Кургани Острозького району. Юрист та економіст-фінансист за фахом, закінчив Київську вищу школу МВС СРСР імені Ф.Е.Дзержинського (1989 р.) та Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука (2004 р.).

Центральну вулицю Рівного знову ремонтують

Працював робітником Рівненського будівельно-монтажного управління, механіком рефрижераторного поїзда Фастівського рефрижераторного депо. Упродовж 13 років (з 1983 по 1996 рік) служив в органах внутрішніх справ на посадах від оперуповноваженого до керівника Рівненського районного відділу УМВС України в Рівненській області.

У 1997-2003 роках працював заступником начальника управління захисту прав споживачів у Рівненській області. Начальником управління в той час був Василь Михальчук, який до свого призначення на цю посаду був першим керівником (з 1991 року) Управління боротьби з організованою злочинністю УМВСУ в Рівненській області.

Згодом В'ячеслав Бережнюк упродовж семи років очолював Державну інспекцію з контролю за цінами в Рівненській області, а у 2010 році був призначений головою Рівненського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, згодом працював заступником голови цього ж відомства.

Неодноразово нагороджувався грамотами Рівненської обласної державної адміністрації та обласної ради. Захоплюється ігровими видами спорту, любить порибалити. Девіз життя: «Порядність та професіоналізм у всіх справах».

Нагадаємо, що посада начальника управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому звільнилась після того, як у лютому її за власним бажанням залишив тодішній головний комунальник Рівного Іван Гема. Обов'язки головного комунальника Рівного виконував заступник начальника управління ЖКГ Володимир Лапюк.

Начальник ЖКГ Рівного Іван Гема подав у відставку

З того часу міський голова неодноразово зізнавався, що знайти гідну кандидатуру на посаду головного комунальника міста доволі важко. Журналісти навіть жартували, що легше виявилось обрати нового Папу Римського, аніж нового головного комунальника міста (дві зовсім різні за масштабом відставки тоді збіглись у часі). І ось нарешті вибір зроблено.

На вулиці Драгоманова у Рівному облаштовують пішохідні зони

Редакція OGO.ua уважно слідкуватиме за роботою нового керівника, від якого залежатимуть чи не найбільш помітні для рівнян питання життєдіяльності міста, адже робота житлово-комунальної сфери - це те, з чим ми стикаємось щодня на вулицях і на подвір'ях обласного центру. Впевнені, що журналістські виступи допомагатимуть міській владі ефективніше вирішувати проблеми житлово-комунального господарства, а новому начальнику управління ЖКГ міста - оперативно на них реагувати.

Величезна калюжа в центрі Рівного: рівняни стрибають наче Умка

Колективу "Рівнеелектроавтотрансу" представили нового директора





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ