Ми у Facebook
14.09.2013, 16:03

Рівненські актори відкриватимуть сезон новою виставою про кохання

Прихід осені традиційно знаменує початок театрального життя у Рівному. За зачиненими для глядача дверима Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру, вже кипить робота над новою виставою.
Цього разу у репертуарі театру з’явиться музична комедія на дві дії «Моя дружина … , або Як повернути чоловіка» В. Ільїна і В. Лукашова, лібрето Ю.Рибчинського. Саме нею 20 жовтня у Рівненському облмуздрамтеатрі планують відкрити новий театральний сезон 2013-2014 рр.

Багата на смачні жарти, інтриги, хитрощі вистава, говоритиме з глядачем на серйозні теми.

- Нам важливо показати насамперед, що найбільшою цінністю і радістю у житті кожної сім’ї є народжені у любові діти, - розповідає режисер-постановник вистави, директор-художній керівник театру Володимир Петрів. - Саме вони надають подружньому зв’язку ваги і роблять його по-справжньому повноцінним. Наша вистава буде про це. І хоч вистава розрахована на глядачів різних вікових категорій, все ж, нам важливо, щоб нас почули молоді люди. Особливо ті, які лише починають думати про створення сім’ї, щоб вони, коли прийде на те пора, не відмовлялись від радості батьківства через страх втратити свободу, адже діти - це відповідальність. Я як батько переконаний: діти – це радість!

Як розповіла OGO.ua керівник літературно-драматичної частини Рівненського академічного музично-драматичного театру Ірена Боровець, у виставі задіяний переважно молодий акторський склад. Це Ніна Ніколаєва-Годунок та Оксана Рекуненко, В’ячеслав Давидюк та Микита Кондратюк, Сергій Бондарук та Станіслав Лозовський, а також заслужена артистка України Галина Цьомик, Вікторія Фіськович, Катерина Лапіна, Наталія Боярська та Оксана Островська. Усі вони співатимуть та танцюватимуть під мелодії у виконанні оркестру театру.

Над створенням декорацій, а також вишуканих костюмів зразка початку минулого століття, а саме тоді написана літературна основа вистави, п’єса авторства М. Мейо та Моріса Еннекена, працює художник Алла Локтіонова. Хореограф – Ігор Маркевич.

На глядача чекають несподівані стрімкі сюжетні повороти, жіночі секрети та витівки, ревнощі і ЛЮБОВ!

Окрім того, восени рівнян приїдуть розважати Анфіса Чехова, Борис Моїсеєв та театр оперети

Колектив театру з нетерпінням чекає зустрічі з глядачем!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ