Ми у Facebook
03.10.2013, 12:10

200 багатоповерхівок Рівного залишаються без тепла

Згідно розпорядження міського голови Рівного Володимира Хомка з 1 жовтня подачу тепла повинні були розпочати до всіх об’єктів міста без винятку. Проте на тепло досі чекають у ще майже 200 багатоповерхівках Рівного.
У Рівненській обласні державній адміністрації повідомили про те, що в дев’яти районах Рівненщини тепло подали в усі соціальні заклади. "Щасливчиками" стали Березнівський, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Корецький, Костопільський, Млинівський, Рокитнівський та Сарненський райони. Тут вже обігрівають усі школи, дитсадки та медзаклади.

Водночас стовідсотково опалюють соціальну інфраструктуру в містах Кузнецовськ, Острог і Рівне. Загалом на Рівненщині нині працюють 100 комунальних і 388 відомчих котелень.


Куди рівнянам звертатись, якщо не гріють батареї


У Рівному ж на даний момент працюють 44 комунальні котельні, які забезпечили запуск тепла в 1213 будинках. Проте проблеми з теплопостачанням залишаються. Як вже повідомляв OGO.ua, проблема з опаленням залишається у Рівненському навчально-виховному комплексі №2 «Школа-Ліцей», де проводять технічні роботи, що пов'язані з переходом на іншу котельню.

Не у всіх школах Рівного увімкнули тепло


А також на тепло чекають ще 200 багатоповерхівок Рівного. Як розповіли нам наші читачі у коментарях, жодного натяку на тепло немає на вулицях Волинської дивізії, 11А; Кавказька,2 офісний центр; Макарова, 8; Мельника, 6; Соборна, 262; Київська, 30, 64; Струтинської, 9; Теліги,49; Марка Вовчка, 29; Буковинська,12.





На правах реклами