Ми у Facebook
04.10.2013, 19:11

Вибір "ОГО": Володимир ПРОЦЮК. Фінансовий експерт високого класу

Володимир ПРОЦЮК
Заступник генерального директора ТзОВ "РЗВА-Електрик"
Володимир Процюк буквально за декілька років пройшов шлях від економіста-аналітика на ТзОВ "Дубноцукорагро" до фінансового директора ТзОВ "РЗВА-Електрик". Цілеспрямований, наполегливий і відповідальний фахівець, він ніколи не зупиняється на досягнутому. А, як каже народна мудрість, кому багато дано Богом — з того багато і запитують. З цього погляду — логічно, що енергійного топ-менеджера з часом “перекинули” на іншу, надзвичайно відповідальну ділянку роботи: Володимир Процюк зосередився на зовнішньому захисті інтересів підприємства. Взаємодія з органами влади і банківськими установами, вирішення суперечок із податковими органами, відстоювання інтересів у прокуратурі і судах — ось коло щоденних турбот Володимира Андрійовича, починаючи з 2009 року. А буквально тиждень тому на нього ще й поклали обов'язки директора з внутрішньої безпеки підприємства.

Наскільки вдало справляється з таким надзвичайним навантаженням Володимир Процюк, свідчить той факт, що на ТзОВ “РЗВА-Електрик” сьогодні працює 1200 людей, які регулярно отримують зарплату, більше того, працівникам тут купують квартири і надають безвідсоткові позики; підприємство знаходиться в трійці лідерів з виробництва високовольтної апаратури на ринку СНД, утримуючи 15% ринку; зрештою, “РЗВА-Електрик” нині на рівних конкурує на світовому ринку з такими промисловими гігантами, як Siemens та АBB. Більше того, у рівнян є й такі розробки, які випереджають думку інженерів вищезгаданих світових лідерів. За окремими категоріями високовольтної апаратури саме рівненський завод сьогодні є першим у світі!

Попри те, що впродовж останніх років Володимир Процюк займався переважно зовнішньою безпекою підприємства, його репутація досвідченого фінансиста продовжує працювати на нього: паралельно з основною роботою, цей надзвичайно працездатний чоловік встиг попрацювати фінансовим директором організації, яка займалась будівництвом терміналу “D” у столичному аеропорті “Бориспіль”, і фінансовим контролером одного з кандидатів на виборах мера Одеси. Професіонали — вони ж бо потрібні скрізь і завжди.





На правах реклами