Ми у Facebook
05.10.2013, 16:15

13 місце. Юрій БЛАГОДИР. "Стався до людей так, як би хотів, щоб вони ставилися до тебе"

Юрій БЛАГОДИР
Народний депутат України
Юрій Благодир – досвідчений політик, який пройшов усі щаблі кар’єри. Був Юрій Анатолійович головою Гощанської райдержадміністрації, заступником і першим заступником голови Рівненської облдержадміністрації, головою Держкомрезерву. У січні ж 2014 року мине рік, як Юрій Благодир став народним депутатом України.

Стриманий у словах та рішучий у діях – таким Юрія Анатолійовича знають люди, з якими він співпрацював, у яких заробив повагу та авторитет. Юрій Благодир добре знає проблеми людей та їхні потреби, адже звик постійно з ними працювати та допомагати.

– Бути народним депутатом – це для мене новий досвід та можливість ще більш професійно осмислити усі процеси зсередини, – розповідає Юрій Благодир. – Крім того, парламент дає нові можливості для здійснення амбітних цілей.

А їх у молодого та ініціативного депутата чимало, адже він прагне допомагати змінити життя тих людей, які біля тебе поруч, людей свого міста, регіону, а як максимум і цілої країни. Робота у Верховній Раді стала для Юрія Анатолійовича ефективним майданчиком для втілення в життя поставлених цілей. Адже саме в парламенті можна і налагодити прямі контакти з тими, хто приймає рішення, і самому брати безпосередню участь у їх розробці та ухваленні.

У своїй політичній діяльності Юрій Благодир віддає пріоритет двом напрямам – це європейська інтеграція України та розвиток агропромислового комплексу.

– Працюю у комітеті з питань європейської інтеграції, є головою підкомітету з питань поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, взаємодії в сфері інвестиційної політики, – пояснює Юрій Благодир. – Зараз ми робимо тільки перший крок до Європи із сотні потрібних, але він є головним та безповоротним. Після цього для разючих змін у державі нам потрібно буде не просто йти вперед, а бігти, щоб довести справу до кінця і допрацювати решту – 99 кроків.

З особливим теплом та ніжністю Юрій Анатолійович розповідає про свою родину та ті моменти, коли вдається проводити час з дітьми. Зрозуміло, що живучи на два міста, не завжди вдається приділяти достатньо уваги своїм трьом діткам, але Юрій Благодир попри це намагається весь вільний час присвячувати родині.

– Цьогоріч з донечками відпочивали в Карпатах, а також вже всією сім’єю на Чорному морі, – ділиться пан Юрій.

Успіх Юрія Благодира в тому, що він не зупиняється на досягнутому, не боїться ставити перед собою амбітні цілі, а найголовніше – керується принципами любові та поваги до ближнього. "Якщо хочеш мати друзів, стань другом сам і якщо хочеш добра від людей, то сам роби добро", – каже він. І найголовніше, що цінує Юрій Анатолійович, – це безкорисливість, коли допомагаєш, не чекаючи жодної відплати…





На правах реклами