Ми у Facebook
05.10.2013, 12:46

Вибір "ОГО": Юрій Супрунюк. "Завжди рухатися тільки вперед"

Юрій СУПРУНЮК
Генеральний директор ТзОВ «УкрТехноФос»
Юрій Супрунюк переконаний у тому, що в житті потрібно рухатися тільки вперед і ставити перед собою амбітні цілі, яких легше досягати завдяки наполегливій праці та підтримці колективу, рідних та друзів. Юрій Павлович — мудрий керівник, виважений політик та турботливий сім'янин.

Юрій Супрунюк пройшов шлях від завідувача машинного двору в колгоспі до генерального директора одного з провідних підприємств не тільки України, а й Європи. Досвідчений керівник має не лише величезний практичний досвід у бізнесі, а й різнопланову освіту: спершу Юрій Павлович закінчив навчання за двома спеціальностями: «інженер-механік» та «економіка підприємства» в Українській сільськогосподарській академії (Київ), а у 1992 році здобув кваліфікацію економіста у Берлінській академії економіки.

Крок за кроком рухався Юрій Супрунюк до вершин успіху в бізнесі. Перша його посада - завідувач машинного двору у колгоспі «Нове життя», далі — фінансист, в.о. керуючого Рівненської філії АЕБР «Економбанк». З 1994 по 1999 рр. обіймав посаду голови правління комерційного банку «Княжий», з 1999 по 2000 рр. - голови ради директорів ЗАТ “Західноукраїнська гірнича компанія”.

З 2000 року у житті Юрія Павловича розпочинається новий етап — він стає генеральним директором ТзОВ “УкрТехноФос”. Завдяки наполегливій праці, злагодженим діям керівника та колективу підприємство «УкрТехноФос» перетворилось із трейдера мінеральних добрив на провідного вітчизняного виробника комплексних мінеральних добрив.

У 2012 році генеральний директор ТзОВ «УкрТехноФос» вже вкотре ввійшов до рейтингу «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України». Під керівництвом Юрія Супрунюка ТОВ «УкрТехноФос» отримало нагороду «Лідер галузі 2012» та було зараховано до «ТОП-100. Рейтинг найкращих компаній України».
Земляки довірили авторитетному керівникові мандат депутата Рівненської обласної ради. За благодійну та спонсорську діяльність Юрія Супрунюка нагороджено Орденом Святого Юрія Переможця.

Незважаючи на щільний графік, Юрій Павлович завжди знаходить час для друзів та рідних. А серед його захоалень — риболовля, полювання і досить таки екзотичне хобі - колекціонування головних уборів. Тільки завдяки тому, що Юрій Супрунюк доводить розпочаті справи до кінця і ніколи не зупиняється на досягнутому, ми ще не раз почуємо про підкорення ним все нових і нових вершин.





На правах реклами