Ми у Facebook
06.10.2013, 08:44

5 місце. Василь ЛАЗУТКО. Принциповий генерал

Василь ЛАЗУТКО
Начальник УМВС України в Рівненській області, генерал-майор
Василь Лазутко родом з Брянської області, Росія. Кар'єру правоохоронця починав з інспектора інспекції у справах неповнолітніх у Донецькій області. Рівненську міліцію очолив у травні 2011.

Згадує з усмішкою, що рівняни спочатку не зраділи призначенню "донецького". Тим не менше, своїх заступників Василь Іванович призначив майже всіх місцевих і спілкується винятково українською.
Провівши масштабні кадрові чистки, звільнив з міліції недостойних. Чим добряче нажив ворогів, які частенько пишуть гнівні анонімки на блог міністра.

За його керівництва у шести населених пунктах облаштували та привели до ладу опорні пункти для нормальної роботи дільничних. Відкрили навчальний центр УМВС у Рівненській області для молодих співробітників. Враховуючи підвищену аварійність на автодорогах області, побудували у Корецькому, Радивилівському, Рокитнівському та поблизу Кузнецовська каплички.

Налагодили функціонування кол-центру. Відкрили контактний центр оперативного реагування на неправомірні дії працівників міліції. Всі скарги людей генерал розглядає особисто.

Одиноким пенсіонерам подарували мобільні телефони , куди внесли номер дільничного, чергової частини, керівника МРВ та контактного центру.
Щотижня Василь Лазутко організовує виїзні прийоми громадян у різних районах області. Він відповідає на будь-які питання людей про роботу міліції.

Управління обласної міліції опікується Олександрійським інтернатом для дітей-сиріт, економіко-правововим ліцеєм в місті Рівне та Сарненською школою №4. Частенько навідується до дітей з подарунками, а також запрошує учнів в обласне управління міліції на екскурсію.

Намагаючись повернути довіру людей до правоохоронців, генерал постійно
запрошує журналістів на чергування з міліціонерами, щоб показати роботу УМВС "зсередини", при цьому журналісти можуть самі обирати, з ким чергувати і коли.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ