Ми у Facebook
17.10.2013, 12:15

Рокитнівські освітяни наробили фінансових порушень на понад півмільйона гривень

Ревізори Держфінінспекції в Рівненській області провели ревізію фінансово-господарської діяльності відділу освіти Рокитнівської районної державної адміністрації і виявили порушень фінансової дисципліни, що призвели до втрат ресурсів, на 636,2 тисяч гривень.
Зокрема, в ході ревізії було зафіксовано факти порушення законодавства у нарахуванні та виплаті працівникам заробітної та інших виплат, надбавки за вислугу років та допомоги на оздоровлення при наданні щорічної відпустки тощо.

За результатами проведеного контрольного заходу п’ятьох посадових осіб відділу освіти притягнуто до адміністративної відповідальності. Керівнику направлено вимоги про усунення порушень. Як повідомили з відділу інспектування у сфері освіти та науки ДФІ в області, вжитими керівником заходами забезпечено відшкодування завданих збитків на суму 311 тисяч гривень.

Рівненська митниця зафіксувала порушень на 5 мільйонів гривень

Як повідомили у прес-службі Державної фінансової інспекції в Рівненській області, за порушення бюджетного законодавства застосовано захід впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.





На правах реклами