Ми у Facebook
20.10.2013, 14:23

Готуємося до Хелловіна: Залишається усе менше часу

Свято Хелловін в Україні вже міцно увійшло до календаря тематичних заходів і причин для веселощів. В останній день жовтня не обійтися без особливих атрибутів - свічок, гарбуза, старих черевиків, кажанів, привидів, які можна без проблем зробити своїми руками.
Для більшості рівнян, на відміну від американців, День усіх Святих не має якогось особливого символічного значення, але все ж це відмінна можливість неординарно провести вечір, подуріти і показитися «на законних підставах». Хелловін вже давно перестав бути частиною західної культури і міцно увійшов до нашого святкового календаря.

Хеловін наближається! [+Фото]

Якщо ви вже запланували грандіозну вечірку, то час готувати хеллоуїнську атрибутику, яка прикрасить дім, а також здивує ваших гостей своєю простотою і невигадливістю. Найголовніше - для створення таких штучок не потрібно багато часу.

«Залишилося тільки 365 днів до наступного Хелловіна!» - клопотався мультяшний персонаж з «Кошмару перед Різдвом». Судячи з його вигуків, цілого року не вистачить, щоби як слід підготуватися до цієї вечірки. Радимо почати з декору власного будинку, щоб відчути всю атмосферу передодня Дня всіх Святих.





Ось кілька оригінальних ідей.

1. Гарбуз. Помаранчевий символ Хелловіна. Підійдуть, як їстівні екземпляри, на яких можна вирізати зловісні мордочки, так і їхні пластмасові побратими. Порада: якщо ви не хочете займатися різьбленням, можна зробити гарбузі «обличчя» по-іншому. Просто наклейте на нього рот і очі, зроблені з тканини, або намалюйте мордочку маркером.



2. Страшні картинки. Один з найпростіших варіантів ефектно прикрасити кімнату. Виберіть кілька відповідних зображень (черепа, відьми, гарбузи, кажани, привиди) і роздрукуйте картинки на принтері. Прикраса готова! Тепер ви можете помістити їх в рамочки і розвісити на стінах у кімнаті.



Як рівняни святкують Хеловін [+Відео]

3. Зловісні силуети. Виріжте з чорного кольорового паперу силуети відьом, злісних гарбузів, котів, привидів і приклейте на паперові ліхтарики. Також їх можна наклеїти на вікна або повісити між стіною і свічками на дроті, щоб вийшли ефектні тіні.



4. Кажани. Зробити таких рукокрилих дуже просто: вирізаєте мишку з паперу, клеїте на середину тулуба двосторонній скотч і вішаєте ваш твір на стіни.

5. Привиди. Який же Хелловін без привидів? Найпростіший спосіб - скористатися конструкцією з пляшки, кульки і дроту. Накрийте її марлею, змоченою в розчині крохмалю. Ваш привид буде готовий, як тільки матеріал повністю висохне.



6. Чаклунські штучки. Відьми - бажані гості на будь-якому Хелловіні. Так що, декоруючи приміщення, використовуйте гострі капелюхи, мітли та пляшечки із зіллям. Ці аксесуари обов'язково створять необхідний антураж.



7. Старі черевики. Цей спосіб зайвий раз доводить, що прикрасити будинок можна чим завгодно. Залиште набиті дрантям панчохи, «взуті» в старі черевики, які ніби стирчать з-під килимка біля вхідних дверей. Правда, жахливо?! Зате так прикольно!



8. Свічки. Червоні, чорні, помаранчеві... вони допоможуть вам створити по-справжньому хелловінську атмосферу. Підійдуть як великі, так і маленькі плаваючі. Ви можете зробити ексклюзивну свічку, прикрасивши її силуетами з паперу або чорним мереживом.



9. Квіти. Висушені букети будуть як ніколи до речі. Для декору також згодяться сухі гілочки, які можна декорувати всілякими аксесуарами.

Обережно! Хеловін наближається

10. Грифельні дошки - універсальний засіб прикрасити будинок до будь-якого свята. Усе залежить тільки від вашої фантазії.



Усе більше українців влаштовують тематичні вечірки і перетворюють переддень Дня всіх Святих в іще один привід повеселитися. Не відставайте і вже починайте готуватися до Хелловіна!







Фото: domsad.delfi.ua





На правах реклами