Ми у Facebook
22.10.2013, 20:19

"Сімейні перегони" на Рівненщині: нові суперфіналісти

На Рівненщині завершився третій етап другого туру спортивно-інтелектуальної гри "Сімейні перегони".
Змагання проходили у Володимирці, Березному, Здолбунові та Дубно. У них взяли участь найспритніших 17 сімей з усієї області. Родинні команди змагалися в естафетах «Жердини», «Рюкзак» та «Велотуризм», а також в інтелектуальному конкурсі «Знавці туризму». У підсумку переможцями та, відповідно, учасниками суперфіналу стали сім’ї Самків (з міста Рівне), Ярут (із Володимирецького району), Плісецьких (з міста Острог) та Собків (із Дубенського району).

Загалом у всіх трьох етапах другого туру «Сімейних перегонів. Екостадіон» взяло участь понад 4500 мешканців області. Тим часом вже за два тижні, а саме 3 листопада, стартує третій тур гри. А суперфінал "Сімейних перегонів" запланований у травні. Його мають намір провести в одному із найбільш мальовничих куточків Рівненщини — «Надслучанській Швейцарії».

На Рівненщині проходять "Сімейні перегони"

Нагадаємо, "Сімейні перегони" – спортивно-інтелектуальна гра, яка не має аналогів в Україні, популяризує здоровий спосіб життя та рухову активність. Необхідна умова – учасники не просто команда гравців, а сім’я. Ініціатор змагань – заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов. Нинішній сезон спортивно-інтелектуальної гри «Сімейні перегони» - вже четвертий. За словами Олексія Губанова, цьогорічні змагання пов’язані з туризмом, адже Рівненщина має значний потенціал саме в цій сфері. А зважаючи на велику кількість охочих брати участь, четвертий сезон матиме не чотири, а шість турів.

Олексій ГУБАНОВ. Ідеолог “Волині туристичної”





На правах реклами