Ми у Facebook
23.10.2013, 18:15

На прем’єрну виставу у Рівному Станіславу Лозовському придумали роль

Станіслав Лозовський

Рівненські театрали розкупили квитки на місяць вперед.
До старту театральноо сезону у Рівному лишилося кілька днів. Уже 26-27 жовтня місцевих поціновувачів актори потішать новою виставою - музичною комедією "Моя дружина.., або Як повернути чоловіка".

Рівнян запрошують першими переглянути прем’єру вистави

Що ж до самої вистави, то передчасно завіси директор Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Володимир Петрів не піднімає. Зізнається лише, що грають виставу одним складом і молоде покоління рівненських акторів:

- Я був у них переконаний, - запевнив Петрів. - Це Оксана Рекуненко, Ніна Ніколаєва (Годунок), Микита Кондратюк, В’ячеслав Давидюк, Катерина Лапіна - молодь. Грає тільки молодь, більше нема нікого.

Рівненські актори відкриватимуть сезон новою виставою про кохання


До речі, знайшлося місце у виставі і для Станіслава Лозовського. Як зізнався Володимир Петрів, цю невелику роль придумали спеціально для Лозовського. В оригіналі п’єси її не було.

А от щодо режисерських задумок, то їх від Володимира Петріва так і не вдалося почути:

- Все у театрі вже колись кимось було зроблено. Нічого нового придумати неможливо, окрім як робити свою справу чесно. Головне, щоб актори на сцені діяли і виконували режисерське завдання. Можна поїздити на конях на сцені, можна ракету в космос запустити з театру. Але це не буде родзинкою. Театр в першу чергу має заворожувати тим, що відбувається на сцені, акторською грою. А вистава буде така тепла, на мій погляд. Мова буде йти про сім’ю, про дітей. А що може бути найдорожче в житті? Ди-ти-на! - каже він.



Інші деталі Володимир Петрів приховує. Каже: "Приходьте - все побачите!" А ще не без гордості каже, що квитки на вистави театру розкупили практично на місяць наперед.





На правах реклами