Ми у Facebook
26.10.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: легкий флірт, яскраві враження

Чудова нагода відпочити від напружених буднів, гарно провести час і показати себе у всій красі.
Астрологічний прогноз: 26 жовтня 2013, субота.

22 місячна доба. Місяць у знаку Рака/Лева (третя чверть, спадає).


Ідеальний день для того, щоб забути про свої професійні обов’язки, проігнорувати усілякі нудні справи й важкі домашні турботи та нарешті зайнятися власним життям і цікавим дозвіллям.

У цю суботу ми можемо дозволити собі спокійний вихідний день, коли так приємно поспілкуватися з приємними людьми, погратися з дітьми, відпочити в теплому ліжку і, нікуди не поспішаючи, підготуватися до приємних подій цього вечора і завтрашнього дня.

До 18:00 зірки відпочивають – не варто й нам напружуватися, сваритися, придумувати нові проблеми собі та людям.

Вечірні світські заходи – свята, концерти, вистави, презентації, а також дні народження, вечірки, весілля тощо - чудова нагода не тільки гарно провести час і показати себе у всій красі, а й подивитися на людей і зав'язати цікаві знайомства.

Гороскоп на тиждень 21 - 27 жовтня

Щоправда, на серйозні й довготривалі романтичні стосунки розраховувати не варто, а от пококетувати і пофліртувати корисно – і для досвіду, і для позитивних емоцій.

При дотриманні правильного способу життя самопочуття буде хорошим. Здоров'я не підведе.

Не забудьте – у ніч з суботи на неділю о 04:00 переводимо годинники на 1 год. назад – на 03:00. Не обов'язково заради цього вставати з ліжка о четвертій. Але мати на увазі варто, щоб кудись не побігти чи когось не розбудити на годину раніше)





На правах реклами