Ми у Facebook
16.11.2013, 18:15

Відома українська телеведуча вийшла заміж напередодні Дня телебачення та радіомовлення! [Фото+Відео]

Вчора, 15 листопада, якраз напередодні Дня телебачення та радіомовлення, відома українська ведуча телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька вийшла заміж за кліпмейкера Влада Кочеткова.
Соломія Вітвіцька - відома ведуча програми "ТСН. Особливе", останнім часом не приховувала того, що вже невдовзі піде під вінець із своїм обранцем Владом Кочетковим. І ось 15 листопада ведуча та кліпмейкер розписалися у РАЦСі. А урочисте святкування планують провести вже цієї неділі. Воно відбудеться у "шоколадно-кавовому" стилі, розповідає ТСН.ua. Ведучим весілля буде друг Соломії Вітвіцької Анатолій Анатоліч.

Весільну сукню Соломії шитиме відомий український дизайнер, близька подруга ведучої, яка стане дружкою на весіллі, Анастасія Іванова. За словами дизайнера, вбрання Солі буде зроблене з французького мережива, яке спеціально везли з Франції.

Що ж стосується весільного костюму нареченого Влада Кочеткова, то його шиє дизайнерка чоловічого одягу Соня Моніна. Дотримуючись стилю весілля, Соня вирішила зробити костюм Влада кольору темного шоколаду в поєднанні з кремовим відтінком.

Вибираємо дату весілля в 2013 році

Ескіз сукні Соломії
Ескіз сукні Соломії


Ескіз костюму Влада
Ескіз костюму Влада




16 листопада - День працівників телебачення, радіо та зв’язку



Вітаємо молодят із подвійним святом - сімейним та професійним. І, як кажуть у таких випадках, - гірко!

Довідка
Соломія Вітвіцька народилася 16 червня 1980 року у м. Броди Львівської області. Виросла у Львові. Закінчила факультет журналістики Львівського університету імені Івана Франка. Перше місце роботи — Львівська телеагенцїя НТА. У 2002 році стала кореспондентом новин та ведучою авторських програм на «Ера-FM». Кілька років навчалася у Німеччині, в Університеті Фрідріха-Олександра (Ерланген-Нюрнберг). У 2005 році повернулась в Україну і розпочала роботу репортером на «5 каналі». З 2008 року працює на телеканалі "1+1".


Шоу "Зупиніть, я закохалася": чи змогли рівненські парубки підкорити серця учасниць? [+Відео]

5 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку:

- У дитинстві займалася акробатикою і бальними танцями;

- Будучи дитиною, не любила своє ім'я і представлялася Танею;

- Любить лижі і гори, щоліта з друзями на кілька днів іде в Карпати з наплічниками та наметами;

- У березні 2010 року прийняла греко-католицьке хрещення;

- Займається кінним спортом.

Фото прес-служби "1+1"





На правах реклами