Ми у Facebook
20.11.2013, 00:18

Футбол. Франція - Україна - 3:0... Розбита мрія... [+Відео]

Національна збірна України не зуміла в гостях перемогти команду Франції або бодай забезпечити потрібний для себе результат. Франція перемогла 3:0 і саме команда Дідьє Дешама пакуватиме валізи у Бразилію, на Чемпіонат Світу.
З самого початку матчу українці віддали ініціативу французам. І збірна Франції цим скористалася на всі 100%. Уже на 21-й хвилині після невдалої гр наших захисників ворота українців вразив Сахо - 1:0.

Минає 10 хвилин, і Карім Бензема, якого "проспали" наші захисники, робить рахунок 2:0. До перерви рахунок не змінився, але ігровою перевагою володіли французи.

Віддзеркаленням першого став і другий тайм, коли французи продовжили атакувати, а українці не могли зліпити бодай щось у контратаках. "Підкосив" команду й Євген Хачеріді, який за 2 жовті картки залишив команду в меншості. Практично на весь другий тайм.

А ось французи свого таки не впустили і забили втретє - простріл вздовж воріт України завершив ударом Сахо. 3:0...

Футбол. Франція - Україна. Вирішальний бій за Мундіаль. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Вихід Гусєва замість Безуса і Селезньова замість Зозулі малюнок гри особливо не змінили. Шанс до заміни Роман Зозуля мав, але не використав.



Ото ж ефектної перемоги 2:0 у Києві нашій команді таки не вистачило... 3:0, і мрія про Чемпіонат Світу так і залишилася мрією...





На правах реклами