Ми у Facebook
01.12.2013, 10:00

Афіша: Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на грудень

Початок сезону у Рівненському облмуздрамтеатрі вибухнув прем'єрою і аншлагами! Але це лише початок! Далі більше.
Отож, наступні місяці у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі будуть позначені такими подіями.

Насамперед на нас чекають ювілейні дати у житті наших колег. Зокрема, 15 грудня у театрі відбудеться творчий вечір заслуженої артистки України Галини Цьомик з приводу її 50-річчя та 30-річчя сценічної діяльності.

Окрім того на початку грудня рівненська сцена вітатиме наших хороших друзів з Москви, господарів Міжнародного театрального фестивалю «Славянский венец», на якому влітку 2013 року колективу Рівненського облмуздрамтеатру пощастило представити виставу «Останній строк» - Московський театр на Перовській.

Під час гастролей у Рівному москвичі покажуть рівнянам дві вистави: "В ОЧІКУВАННІ НА НЬОГО" та варіації на теми О. Пушкіна "ПІКОВА ДАМА". Вистави йтимуть російською мовою. Вартість квитків 20-70 грн.

Керівник літературно-драматичної частини Рівненського академічного музично-драматичного театру Ірена Боровець повідомила, що у тетатрі мають також дві радості, пов’язані з виставами, які вже далеко не першій рік з величезним успіхом йдуть на рівненській сцені і заслужили любов глядача.

Йдеться про виставу «Суперники» за твором М. Манохіна режисури Володимира Петріва, яка 26 січня має день народження. У 2014 році їй виповнються 10 років! Саме з цієї вистави акторську кар’єру у Рівненському облмуздрамтеатрі розпочала артистка драми Юлія Крет, виконавиця ролі Домни. На фестивалі «Перлини сезону» у Івано-Франківську, вистава відзначена нагородами: за кращу жіночу роль (народна артистка України Ніна Ніколаєва) та за кращий акторський дебют (артист Станіслав Лозовський). Виставу переглянули глядачі Дніпропетровська, Полтави, Кіровограда, Луцька, Львова та інших міст. Саме з цією виставою Рівненський театр запросили на V Республіканський фестиваль Національної драматургії ім. В.І. Дуніна-Марцинкевича у м. Бобруйськ, Білорусія. Проте Фестиваль, запланований на грудень 2013 року, перенесли на 2014 рік. Отож, організатори надіслали у театр лист-вибачення і пообіцяли повідомити про нові строки проведення фесту.

Друга радість пов’язана з поверенням на сцену вистави «Дуже проста історія» М. Ладо режисури Сергія Павлюка. Річна перерва у сценічному житті постановки була пов’язана з непоправною втратою у театрі - смертю народного артиста України Володимира Сніжного. Заплановано, що 22 січня рівняни побачать «Дуже просту історію» у новому складі – роль Сусіда виконає заслужений артист України Петро Ліснічук.

Репертуар на грудень-січень

















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ