Ми у Facebook
03.12.2013, 20:53

У новому кліпі Бориса Гребенщикова - теж акції протесту [+Відео]

Днями в інтернеті з'явився новий кліп легенди російської музики Бориса Гребенщикова. Як і в кількох свіжих роботах українських виконавців, на відео можна побачити кадри з мітингів і масових заворушень. Деталі - читайте далі і дивіться на відео!
Відеокліп відзнятий на пісню Бориса Гребенщикова "Праздник урожая во дворце труда". Таку саму назву має сингл із трьома новими піснями метра російського року, який вийшов у день його 60-річчя - 27 листопада.

Легендарному «БГ» Борису Гребенщикову – 60 лет

Головна тема нової відеороботи – це роздуми над доцільністю і незворотністю протестних настроїв та революційних змін у суспільстві, зазначає "Укрінформ". У кліпі російський рокер піднімається на кришу багатоповерхівки, де співає під гітару. Побіжно у відеоряді з’являється радянська хроніка, зйомки мітингів та заворушень 90-х років минулого століття, а також кадри сучасних протестних акцій у Росії. "Скільки ми не співали – все одно, що мовчали", – йдеться у пісні. Кліп викликає чимало запитань і спонукає до роздумів щодо радикальних змін та масових заворушень, їхніх причин та наслідків.

Борис Гребенщиков у Рівному: фотогалерея

До слова, Борис Гребенщиков двічі відвідував із концертами Рівне: восени 2004-го він виступав на сцені кінопалацу "Україна", а у грудні минулого року - в обласному академічному музично-драматичному театрі. До слова, тоді співак разом із своїм "Акваріумом" затримався у Рівному на день через складні погодні умови.

Після концерту у Рівному Борис Гребенщиков відвідав храм [+Фото]

А тепер - дивімося разом відео!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ