Ми у Facebook
09.12.2013, 14:38

Силовики повністю заблокували Майдан

Фото: Василій Максимов

Співробітники силових структур повністю заблокували Євромайдан. Мітингувальники ж забарикадували усі підходи до Майдану Незалежності і навіть заблокували виходи з станцій метро Майдан Незалежності, Хрещатик та Театральна.
- На усіх входах та виходах майдану стоять внутрішні війська, автобуси та грузовики. Метро не працює, - повідомляє Lenta.ru. - Спецназ оточив центральну площу Києва зі сторони вулиці Михайлівської та Костельної.

Мітингувальники ж закрили вихід з Майдану усіма підручними засобами - ящиками та дошками. В переході біля Майдану Незалежності закрили усі торговельні точки.

На київському Євромайдані мітингувальники будують барикади й слухають "Другу Ріку"

Нагадаємо, що раніше Nbnews.com.ua повідомив, що "автобуси зі спецпідрозділами МВС « Беркут» і « Тигр» вже дісталися до Михайлівської площі. Близько 35 співробітників внутрішніх військ МВС колоною попрямували з Михайлівської площі у бік Майдану Незалежності в Києві.


Як живе Євромайдан у Києві ввечері і вранці [+Відео]


Орієнтовно, 5 автобусів і 5 автомобілів з правоохоронцями знаходяться поряд з Михайлівським собором. За попередніми даними, правоохоронці прибули з Василькова Київської області для заміни колег.





На правах реклами