Ми у Facebook
28.01.2014, 23:20

Нардеп від Рівненщини Юрій Вознюк: "Відставка Азарова - це тільки початок"

Фото facebook

28 січня Президент підписав указ "Про відставку Прем'єр-міністра України та Кабінету Міністрів України". Думка щодо такого перебігу подій в Україні народного депутата Юрія Вознюка:
- Непогано розпочався день: Азаров написав заяву про відставку та відмінені диктаторсько-бандитські закони 16 січня. Це абсолютна заслуга протестного настрою НАРОДУ! Жодна політична сила не змогла б досягти цього результату без людей Євромайдану та без Другого фронту, який розгорнувся в областях України. І про це завжди мають пам'ятати майбутні керівники держави. Але не потрібно розхолоджуватись - це тільки початок, - написав на своїй сторінці у facebook нардеп Юрій Вознюк.

Хто з рівненських депутатів проголосував за скасування "диктатури"

- У відповідь усім, хто хоче все і зразу. Я як рибак (не спікер) скажу мовою рибальської науки: коли тягнеш крупну рибину (в нашому випадку повне перезавантаження влади), основна задача не давати їй слабинку, постійно тримати натягнуту жилку, але й різких рухів не можна робити та не смикати сильно, оскільки жилка може обірватись, а то і вудило тріснути (людські жертви). Має бути холодна голова та повна виваженість і контроль над своїми діями. Саме при таких умовах ти маєш шанс здобути великий трофей (заможна, Європейська та безкорупційна держава).

До слова, 29 січня Верховна рада України планує продовжити свою роботу об 11 годині.





На правах реклами