Ми у Facebook
04.02.2014, 21:26

Рівнянин заробляв грабежами з 8 років

На одному із рівненських ринків працівники міліції затримали 24-річного Романа, котрий викрадав мобільні телефони просто із кишень мешканців обласного центру.
Зловмисник вибирав великі скупчення людей на ринку і в транспорті, непомітно «обчищав» кишені жертви, а потім швидко зникав. Лише за два дні молодик викрав чотири мобільні телефони, проте встиг здати до ломбарду лише один.

Роман не заперечує своєї причетності до злочинів. З його слів стало відомо, що таким чином він хотів збагатитися, адже ніде не працює та не має коштів для існування.

ДТП на Сумщині: загинуло щонайменше 12 людей


Чоловіка неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Також відомо, що свою злочинну діяльність він розпочав, ще з восьмирічного віку скоївши крадіжку у своїх знайомих.

— Наразі по даному факту відкрито чотири кримінальних провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за скоєння таких злочинів передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

http://ogo.ua/articles/view/2014-02-04/47227.html


Правоохоронці в черговий раз звертаються до рівнян аби вони пильнували свої речі, особливо у місцях великого скупчення людей, адже у першу чергу від них самих залежить збереження їх майна.

За матеріалами Рівненський МВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами