Ми у Facebook
09.02.2014, 15:10

Координатором «Правого сектору» на Західній Україні став Олександр Музичко

Керівник силового блоку "Правого сектору" на Рівненщині Олександр Музичко став координатором структур «Правого сектору» на усій Західній Україні.
В інформаційному повідомленні Центрального Штабу «Правого сектору» з'явилася інформація про те, що "координатором структур «Правого сектору» на Західній Україні став Олександр Музичко. Раніше його призначили керівником силового блоку «Правого сектору» на Рівненщині".

Крім того, лідером «Правого сектору» в Чернівецькій області призначено Володимира Рясова. Зазначена особа уповноважена діяти у Чернівецькій області від імені «Правого сектору».

У Рівненській ОДА відтепер працює Штаб Супротиву

Лідером «Правого сектору» на Рівненщині призначено Романа Коваля, керівником силового блоку «Правого сектору» на Рівненщині — Олександра Музичка.

Лідером «Правого сектору» на Тернопільщині призначено Василя Лабайчука, керівником силового блоку «Правого сектору» на Тернопільщині — Олександра Варакуту.

Як «Правий сектор» та УНА-УНСО біля ОДА прибирали

Лідером «Правого сектору» на Івано-Франківщині призначено Василя Абраміва.

Лідером «Правого сектору» на Закарпатті призначено Олаксандра Сачка, керівником силового блоку «Правого сектору» на Закарпатті — Василя Поприка.

"Правий Сектор" та УНА-УНСО покинуть Рівненську ОДА "живим коридором"

Нагадаємо, що 5 лютого о 18 годині "Правий Сектор" та УНА-УНСО покинули приміщення Рівненської обласної державної адміністрації.

Після того, як їх провели "живим коридором" та подякували їм за те, що від дня "штурму" й взяття під контроль громади приміщення ОДА, охороняли його.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ