Ми у Facebook
13.02.2014, 16:13

У рівненській поліклініці №2 прагнуть краще надавати медичні послуги

Рівненська поліклініка №2 бере участь у конкурсі на надання коштів для покращення рівня медичного обслуговування жителів міста.
Як повідомили в управлінні економіки міста, рівненська поліклініка №2 подала проект під назвою «Шлях до нового життя – інноваційність у медичних послугах» до Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню України на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.



Рівненські медики "здали" постраждалих у мітингах

За мету автори проекту поставили покращення рівня медичного обслуговування жителів міста та надання високоякісної первинної медичної допомоги шляхом створення центру первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговуватиме 110 тис. громадян.

Загальна вартість проекту - 750,00 тис. грн., з них:

- Фонд конкурсу – 260,00 тис. грн.
- Фонд міського бюджету – 360,00 тис. грн.
- Кошти партнерів – 130,00 тис. грн.

У лютому управління економіки міста спільно з управлінням житлово–комунального господарства почало реалізовувати проект «Збережеш енергію – подбаєш про планету», що став переможцем у 2013 році.

У Рівному більше 8000 хворих на цукровий діабет


Загальна вартість проекту складає – 3 169,063 тис. грн.

За час співпраці з Фондом сприяння місцевому самоврядуванню України переможцями Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування стало 6 проектів, із них впроваджено 5 проектів на загальну вартість - 8 669,064 тис. грн.

Повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради





На правах реклами