Ми у Facebook
21.02.2014, 10:29

Рівненська журналістка - Януковичу: "Живи довго і за ґратами"

Рівненська журналістка Любов Романюк поділилась у Facebook наболілими думками про криваві події в Україні.
Подаємо "крик душі" нашої колеги без правок і скорочень.

"Боже, скільки вони убили людей! Хлопців, які ще не пізнали життя. Які вже ніколи не обіймуть батьків, які не підуть на прогулянку з дівчиною і не пограють у футбол... Чоловіків, за якими вдома плачуть діти і жінки… Жінок, яких недоцілували і недолюбили. Їх вбили, бо вони хотіли Жити.

Рівне: похорони загиблих на Майдані оплатить влада

Януковичу, чуєш, вони так сильно цінували життя, що готові були його віддати заради життя інших. Ти називаєш нас терористами. Нас, людей, які захищають від тебе країну. Ти кат! Бездушна людина, яка з останніх сил намагається придушити тих, хто посмів сказати тобі в обличчя, що ти Вбивця. Але ж ти також помреш. І в труну тобі не покладуть гроші, які ти вкрав у афганців і чорнобильців, маєтки, яких ти набудував за гроші онкохворих дітей. Натомість у світовій історії поряд із прізвищами Сталіна і Гітлера, від яких через десятки років і досі здригаються люди, з»явиться третє, твоє – Янукович. З приміткою – він нищив українських народ.

На Євромайдані встановили клітку для Януковича

Але я не бажаю тобі смерті. Навпаки. Живи довго і за гратами. Живи і дивись, як країна, яку ти знищував розквітає; як люди, яких ти вбивав, радіють життю. Дивись, як у Межгір»ї відривають дитячу лікарню, як гроші з твоїх рахунків витрачають на соціалку і комуналку, яку ти кинув в яму. Як підприємства, які ти забрав у бізнесменів, вдихають на повні груди. Як розвивається вітчизняна промисловість, бо немає потреби віддавати відкати. Оце і буде твоя кара".





На правах реклами