Ми у Facebook
21.02.2014, 13:03

Вулиці Рівного спільно патрулюють бійці самооборони Майдану та міліція

Зранку від Рівненського міськвідділу міліції на спільне патрулювання вулиць міста спільно вирушили бійці "Правого сектору" та міліціонери.
Про спільне патрулювання вулиць міста домовились керівництво рівненської міліції, міська влада та бійці рівненського "Правого сектору".



- Вчора вночі місто патрулювали 115 людей, серед яких 40 міліціонерів - говорить міський голова Рівного Володимир Хомко. - Як правило, у нас 30 повідомлень за день, вчора було 9. Зараз на розводі 20 міліціонерів, до яких приєднається 20 хлопців з самооборони.



До 20 патрульних міліціонерів, що вишикувалися біля стін міськвідділу, приєдналися хлопці з самооборони, яких вишикували через одного поміж міліціонерами.



Рівненський "Беркут" повернувся й писатиме заяви на звільнення

- Ситуація зараз в Рівному контрольована, - говорить один з керівників "Правого сектору", голова Рівненської обласної організації ОУН Роман Коваль. - Представники "Правого сектору" разом з міліцією охороняють практично все місто. Ніяких протиправних дій вчинено не було, окрім кількох хуліганських проявів.



Роман Коваль зазначив, що якщо десь на базарах чи в магазинах з'являються невідомі люди у масках і представляються "Правим сектором" - це провокатори, й порадив одразу телефонувати йому й повідомляти. Номер телефону - (097)5490200.

Спільне патрулювання розпочалося у четвер, 20 лютого.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ