Ми у Facebook
03.03.2014, 15:46

До 7 березня у Рівному проведуть звірку військовозобов’язаних та облік техніки [+Відео]

Таке завдання поставили сьогодні, 3 березня, міський голова Рівного Володимир Хомко та військовий комісар міста Михайло Твердохліб перед керівниками комунальних підприємств міста на розширеній нараді з приводу обговорення першочергових мобілізаційних заходів заходів у нашому місті.
На цій нараді міський голова Володимир Хомко заслухав керівників усіх підприємств, які забезпечують місто ресурсами і дбають про його життєдіяльність. І зобов’язав керівників:

Спроба cпецпідрозділів РФ захопити штаб Сімферопольського загону закінчилася поразкою

- У термін до 7 березня 2014 року уточнити облікові дані військовозобов’язаних, списки відібраних машин і водіїв, визначити дійсний технічний стан наявних транспортних засобів та надати до військового комісаріату список військовозобов’язаних, списки відібраних машин і водіїв, відомість наявності та технічного стану транспортних засобів, списки керівного складу підприємств з вказанням адрес та телефонів.

- До 9 березня 2014 року ввести в штатні розписи підприємств, установ, організацій та навчальних закладів, відповідно пункту 12, 14 постанови Кабінету Міністрів України від 9 червня 1994 року №337 "Про затвердження Положення про військовий облік військовозобов’язаних і призовників", працівників з питань військового обліку.

- До 11 березня 2014 року забезпечити функціонування системи військового обліку громадян України, організувати цілодобове чергування керівного складу.

- До 13 березня 2014 року здійснити заходи повернення (за необхідністю) транспортних засобів, які знаходяться на віддалених маршрутах.

- Для доставки транспортних засобів до пунктів передачі військовим формуванням в термін до 15 березня 2014 року забезпечити наявність на визначених підприємствах, установах та організаціях не знижувального запасу паливно-мастильних матеріалів з розрахунку однієї заправки на визначену кількість транспортних засобів і організувати виконання заходів щодо підготовки та комплектування транспортних засобів до поставки у військові організаційні структури.

- До 17 березня 2014 року забезпечити виділення автомобільної техніки для проведення оповіщення (згідно розпорядження міського голови від 8 серпня 2012 року №809-р).

- При отриманні повісток з військового комісаріату в термін до 17 березня 2014 року здійснити контрольне оповіщення військовозобов’язаних, корінці повісток з підписами військовозобов’язаних про контрольне оповіщення повернути в військовий комісаріат.

У Криму відбуваються активні переміщення кораблів російських ВМС

Такі заходи проводяться, як підготовка до мобілізації.
Моблізація — комплекс заходів, спрямованих на переведення державної інфраструктури та військових сил країни у військове положення у зв'язку з надзвичайними умовами всередині країни або ж за її межами. Мобілізація може бути загальною або частковою та проводиться відкрито чи приховано.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ