Ми у Facebook
21.03.2014, 12:31

Рівненщина продовжить співпрацю з Астраханню?

Екс-голову Рівненської ОДА ВАсиля Берташа зустрічають у школі в Астрахані

На офіційному сайті Астраханської області з'явилася інформація про готовність далі співпрацювати з Рівненщиною. Чи продовжить Рівненщина співпрацю з Астраханню, враховуючи політичну ситуацію між двома державами?
За словами астраханського губернатора, будуть збережені і угоди щодо співпраці з Рівненською областю України. Нагадаємо, у вересні минулого року в ході візиту делегації Рівненської області в Астраханський регіон сторони домовилися обмінятися торгово-економічними місіями та провести виставки-ярмарки продукції товаровиробників.

З Астрахані рівненський губернатор привезе хутро [+Фото]

- Нове керівництво Рівненської області вже виходило на наше Міністерство міжнародних відносин із запевненням того, що вони зацікавлені у розвитку відносин з Астраханським регіоном. І ми в них зацікавлені, тому що ми не втрачаємо відносини з братніми народами. Політики приходять і йдуть, а народ залишається. Тому я думаю, що наші відносини будуть тривати, але з урахуванням заспокоєння тих агресивних процесів, які ми сьогодні спостерігаємо, - передає слова астраханського губернатора Олександра Жилкін офіційний сайт Астраханської області.

Рівненська область подарувала астраханській школі погруддя Тараса Шевченка [+Фото]

Первые лица Ровенщины прилетели в Астрахань

В управлінні міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Рівненської ОДА повідомили таку інформацію:

1. Україна не знаходиться у військовому конфлікті з Росією.
2. Між Україною та Росією, незважаючи на агресію та анексію, зберігаються економічні зв'язки, хоча вони і впали.
3. Ми не виключаємо, що ці зв'язки будуть продовжуватися, бо Росія зацікавлена у взаємовигідній співпраці з нами. А ми також зацікавлені у співпраці з визнаними країнами та регіонами.

Начальник управління Олександр Муран повідомив, що прямих контактів поки не відбувалося, але сподіванння на співпрацю є.







На правах реклами