Ми у Facebook
29.03.2014, 22:04

Кого з рівненських медиків нагородив голова облради Михайло Кириллов? [+СПИСОК]

Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов днями зустрівся з колективом обласної клінічної лікарні і вручив почесні грамоти та пам'ятні знаки обласної ради медикам, які допомагали пораненим на Євромайдані.
Як нагадує прес-служба Рівненської облради, медики Рівненщини, ризикуючи власним життям, не зрадили клятві Гіпократа і достойно виконували свій професійний обов’язок на Євромайдані у Києві, під час трагічних подій - розстрілу активістів надали першу медичну допомогу пораненим. Тож Михайло Кириллов на зустрічі з колективом лікарні подякував медичним працівникам, які героїчно виконали свій обов’язок на Євромайдані та вручив Почесні грамоти та пам’ятні знаки Рівненської обласної ради лікарю-анестезіологу Миколі Барчуку, лікарю-хірургу Олександуру Букатевичу, анестезисту Леоніду Гічицькому, лікарю-ортопеду-травматологу Артуру Родзіховському та лікарю-хірургу Володимиру Федоруку. (Фото - В.Бородін, www.vesti.ua).

Рівненщина: колишній помічник нардепа Вознюка керує справами обласної ради

Нагадаємо, що відзначити медиків, які надавали допомогу пораненим на Євромайдані, голова облради Михайло Кириллов пообіцяв на четвертому пленарному засіданні 21 сесії Рівненської обласної ради, яке відбулось Рівному 4 березня.

Рівненські медики, які працювали на Євромайдані, отримають грамоти





На правах реклами