Ми у Facebook
02.04.2014, 21:11

Хто з депутатів Рівненської обласної ради вийшов з "Батьківщини"

У Рівненській обласній раді розпочалися зміни у складі депутатських фракцій та груп. Так, на останній сесії та після неї "поріділи" ряди фракції ВО "Батьківщина" у Рівненській облраді.
Нагадаємо, що 31 березня про свій вихід з партії повідомив член Рівненського міськвиконкому. Так, Роман Денисюк написав заяву про вихід з партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Про причини виходу з партії Роман не пояснив тільки зауважив: "Про причини я вирішив нічого нікому не розповідати. Зробив і пішов далі".

Член Рівненського міськвиконкому вийшов з "Батьківщини"

Про те, що він хоче покинути партію заявляв ще раніше депутат Рівненської облради Олег Хомич. Він не лише покинув фракцію, а й написав заяву про вихід із партії Всеукраїнське об‘єднання «Батьківщина» та здав партійний квиток.

Крім того, разом з Олегом Хомичем ще троє депутатів обласної ради вийшли із рядів фракції ВО «Батьківщина» обласної ради. А саме: Богдан Файфура, Віктор Ольховик та Вадим Сидорчук.

Голова Рівненської облради написав заяву про вихід із партії

Цікаво й те, що після завершення сесії Рівненської обласної ради, на якій Михайлу Кириллову обрали заступників, голова теж написав заяву про вихід з партії ВО "Батьківщина".





На правах реклами