Ми у Facebook
05.04.2014, 07:26

Наше - найкраще: Рівняни створили соціальну антимережу

Українські соціальні мережі з’являються як гриби після дощу: тільки за останні два тижні було анонсовано про старт п’яти нових проектів. Один із них - створений рівнянами суто для рівнян.
Мова йде про наступні соцмережі: WEUA.info, druzi.org.ua, Antiweb.com.ua, Ukrface.net та Combine.pp.ua.

Їхні амбітні розробники упевнені в тому, що стануть конкурентами Марка Цукерберга та Павла Дурова - засновників Facebook та ВКонтакте, відповідно.

Українська соцмережа WEUA.info оголошує бойкот Вконтакті і Однокласникам

Соціальна антимережа для мешканців Рівного - Antiweb.com.ua. За словами розробників, з її допомогою можна буде знаходити друзів за інтересами. Для цього на сайті можна буде створювати зустрічі і ставити їм певні мітки. Наприклад: «Збираємося на концерт гурту Metallica, тільки хлопці від 18 років, зустріч без вживання алкоголю». Після закінчення зустрічі її можна буде оцінити за п'ятибальною шкалою і опублікувати фотографії. Оцінки допоможуть антимережі надалі рекомендувати користувачеві події, які можуть бути йому потенційно цікаві. Перший час мережу планують зробити доступною тільки для жителів Рівненської області.

WEUA.info


Друзі


Antiweb.com.ua


Як створити патріотичну аватарку для соцмереж [+Фото]

Ukrface.net


Combine.pp.ua


Як повідомляє AIN.UA, загалом в країні уже налічується понад 10 національних соціальних мереж. Зокрема, це достатньо відомі Connect.ua і Friends.ua, соцмережа для патріотів Українці, соцмережа для «реальних пацанів» vReale, соцмережа для жінок Pink Planet, соцмережа для науковців Science-community.org і торгівельна соцмережа Kb.ua.

Новий додаток для Android допомагає розпізнавати російські товари

Зазначимо, що нещодавно припинили своє існування такі українські соцмережі, як Katmary.net (для шоу-бізнесу), Tuse.ua (для шанувальників вечірок), а також соцмережі для фахівців - Profeo.com.ua і Friendin.net. До речі, останні дві соціальні мережі коштували інвесторам - $1,5 млн.





На правах реклами