Ми у Facebook
05.04.2014, 15:26

Якою буде погода у Рівному на Благовіщення 7 квітня

7 квітня в народному календарі - свято Благовіщення. З Благовіщенням пов'язано багато прикмет про майбутню погоду. Тож, якою буде погода у цей день.
7 квітня істотних опадів не очікується, збережеться тепла погода з температурою повітря вночі 0-5ºС тепла, вдень 12-17ºС тепла, прогнозують рівненські синоптики Метеостанції Рівне.

7 квітня - Благовіщення

Народні прикмети про погоду 7 квітня
З Благовіщенням зв'язано багато прикмет про майбутню погоду. Якщо цього дня на дахах лежить сніг, то остаточно замети зникнуть лише на початку травня. Якщо сьогоднішній день буде теплим, то таким буде і літо. Якщо ж холодно, мороз - чекай сорок морозних ранків.

Благовещение: самые интересные традиции и приметы

На Благовіщення йде дощ - народиться жито, рік буде грибним, а рибалки сподіваються на вдалий улов риби. Якщо мокре Благовіщення - до урожаю горіхів. На Благовіщення мороз - урожай на грузді. На Благовіщення гроза - до теплого літа, до урожаю горіхів.

На Благовіщення сонячний день - пшениця уродиться, а якщо зірок мало на небі, то яєць мало буде. Ніч тепла в цей день - весна дружна. Якщо небо безхмарне і сонце яскраве - бути літу грізному.

Весна 2014: Тепло обіцяють на Великдень

Який день, такий і кінець місяця. Якщо вітер, іній і туман - до урожайного року. Якщо вітер холодний - буде холодне літо, а якщо вітер теплий, південний - те і літо буде тепле.

Якщо Благовіщення без ластівок, то дні весни, що залишилися, будуть холодними. Журавлі летять високо - до непогоди. Приліт кряків (крякових качок) і куликів - на швидке тепло.





На правах реклами