Ми у Facebook
07.04.2014, 12:13

На Рівненщині від вибуху артилерійського снаряду загинув підліток

Трагедія сталася в неділю близько 18 години в лісовому масиві поблизу села Зоря Рівненського району. Четверо підлітків розпалили багаття, а через п’ять хвилин пролунав вибух.
Мешканця села Руда-Красна Рівненського району 17-річного Петра із закритою травмою живота, рваною раною лівої руки та у шоковому стані госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської ЦРЛ. Проте за кілька годин хлопець помер. Про це повідомила Марія Юстицька з Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області.

У Рівному на Київській повісилась 26-річна жінка

– Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що причиною вибуху може бути артилерійський снаряд часів ВВВ, на якому підлітки розпалили вогонь, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ підполковник міліції Ігор Яблонський. – З місця події вилучили та направили на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр рештки снаряду. Тіло загиблого доставлено в морг для судово-медичної експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Рівненщина: чоловік віз тіло вбитої жінки, а згодом сам помер у лікарні [ОНОВЛЕНО]

Загиблий Петро навчався на другому курсі технічного коледжу при НУВГП м. Рівне. Решта з трьох осіб не ушкоджені та перебувають вдома.
Оскільки є підозра, що на місці події є вибухові предмети, тому додатково огляд буде проводитись за участю працівників ДСНС. Дану територію обгороджено та виставлено охорону.





На правах реклами