Ми у Facebook
11.04.2014, 08:00

Гороскоп на 11 квітня: краще не помилятися

Доведеться добре постаратися та побігати, щоб уникнути заслуженої критики. В особистих та сімейних стосунках прислухайтеся і до протилежної думки.
Астрологічний прогноз: 11 квітня 2014, п’ятниця.

12/13 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте).

В останній робочий день тижня ми будемо надто зайняті повсякденними побутовими справами, всім тим дріб’язком, до якого довго не доходили руки, а тепер горить, не встигаємо, ще й оточуючі дорікають.

Сьогодні ми дещо втомлені, морально виснажені й живемо в очікуванні вихідних, великодніх та травневих свят, коли можна буде зайнятися особистим життям, добре відпочити й відволіктися від загальних проблем.

Можливі дрібні помилки у розрахунках, непорозуміння з документами чи фінансами.Тому якщо в чомусь сумніваєтесь, підстрахуйтесь, перевірте ще раз, порадьтеся з кимось порядним і надійним.

Деякі ситуації можуть повторитися, а люди та проблеми ще раз нагадати про себе. Це тому, що колись ми щось не доробили або зробили неправильно і тепер маємо те, що маємо...

У сімейних справах та на роботі краще не перекладати свої обов’язки на чужі плечі, а дружно зробити коден потрохи і з чистою совістю переключитися на власні справи.

Гороскоп на тиждень 7 - 13 квітня

Добре займатися дрібним ремонтом, прибиранням, наводити красу вдома і навколо нього.

Але надто не перепрацьовуйте, бережіть здоров`я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: апрель 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами